Çilekli Turta Yapmanın 6 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Çilekli turta yaparken hamur için tereyağı ve suyu soğuk kullanıp fazla yoğurmamaya özen gösterin. Çilekleri fazla suyunu süzdürün ve kremayı pürüzsüz hazırlayın. Turta tabanını ön pişirin ve servisten önce biraz dinlendirin.

Çilekli turta hamurunu soğuk malzemelerle hazırlayıp fazla yoğurmamaya dikkat edin. Çileklerin suyunu süzdürüp kremayı pürüzsüz yapın. Turtayı ön pişirip servis öncesi dinlendirin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak