Ciğerin Sert Olmaması İçin Ne Yapmalı?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ciğerin yumuşak kalması için önce taze ve temizlenmiş ciğer seçilmeli. Pişirmeden önce süt veya yoğurtta kısa süre bekletmek sertleşmesini önler. Pişirirken ise kısa sürede ve yüksek ateşte hızlıca pişirmek en iyisidir.

Ciğerin sertleşmemesi için ince ve eşit parçalara kesmek önemlidir. Pişirirken ciğerin suyunu kaybetmemesine dikkat etmek gerekir. Marine etmek için limon veya sirke kullanılabilir, ancak fazla bekletmemek gerekir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Ezogelin ve Mercimek Çorbası Arasındaki Fark Nedir?
TasteAtlas “Dünyanın En İyi 100 Yemek Bölgesi”ni Açıkladı: Türkiye’den 5 Bölge Listede
Ezogelin Çorbasına Nane Koyulur Mu?
Ezogelin Blenderdan Geçirilir Mi?
Ezogelin Çorbası Malzemeleri Nelerdir?
Dereotlu Poğaçanın Ertesi Gün Taze Kalması İçin Ne Yapılır?