Çay Saatinde Parizyen Tatlar
Annelerimizin beş çayı alışkanlığı, son yıllarda biçim değiştirdi. Kek, börek, kısır ve kurabiyeler, yerini daha farklı lezzetlere bıraktı. “Doğaya, zanaata saygıyla üretim” mottosuyla hizmet veren Minval Artisanal Food Creation’ın kurucusu ve şefi Zeynep Karahan, çay saati keyfinde Fransız rüzgarı estiren tariflerini sizler için hazırladı.

Geleneksel beş çayı sofraları, günümüzde yerini daha rafine ve ilhamını dünya mutfaklarından alan lezzetlere bırakıyor. Özellikle Parizyen tatlar, çay saatine zarafet ve ustalık katmak isteyenlerin favorisi hâline geliyor. Fransız mutfağının incelikli hamur işleri, mevsim meyveleriyle hazırlanan galetteler ve klasik pastalar, modern çay saati sunumlarının başrolünde yer alıyor.

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Fındık Lahmacun Mayalı Mı Mayasız Mı?
Bir Kilo Kıymadan Kaç Tane Fındık Lahmacun Çıkar?
Fındık Lahmacun Yapmanın Püf Noktaları
Fındık Lahmacun İçinde Ne Var?
Mozaik Pastada Yağ ve Süt Oranı Hangi Hataya Yol Açar?
Böreğin Tarihsel Yolculuğu