Çay Demlemenin 4 Pratik Tüyosu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Mükemmel bir çay demlemek için kaliteli su, doğru sıcaklık ve ideal demleme süresi çok önemlidir. Kaynadıktan sonra biraz dinlendirilmiş suyla demlenen çay, aromasını kaybetmeden yumuşak bir tat verir. Oranına ve süresine dikkat ettiğinizde, her yudumu keyif veren mis gibi bir çay elde edersiniz.

Çay demlemenin sırrı, özenle seçilmiş çay yaprakları ve doğru su sıcaklığında gizlidir. Demleme süresini iyi ayarladığınızda çayınız ne acı ne de tatsız olur. Taze, kokulu ve berrak bir çay, günün her anına huzur katar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak