Ballı Hardallı Tavuk Nasıl Yapılır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ballı hardallı tavuk için tavukları bal, hardal, zeytinyağı ve baharatlarla marine edin. Marine edilmiş tavukları fırında pişirip üzeri kızarana kadar bekleyin. Sıcak servis yaparak yanında pilav veya sebzelerle sunun.

Tavuğu ballı hardallı sosla kaplayıp buzdolabında dinlendirin. Fırında pişirirken tavuğun suyunu kaybetmemesi için üzerini kısmen kapatın. Pişen tavuğu sıcak olarak sofraya çıkarın ve sosuyla servis edin.

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak