Balığın Izgaraya Yapışmasını Önlemenin 3 Pratik Yolu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Balığı ızgaraya koymadan önce hem ızgarayı hem balığı yağlayın. Balığı ızgaraya koyduktan sonra kolay ayrılana kadar bekleyip sonra çevirin. Derili balık kullanıyorsanız deriyi ızgaraya gelecek şekilde yerleştirin.

Balığı pişirmeden önce oda sıcaklığına getirin, böylece eşit pişer ve yapışmaz. Izgarayı iyice ısıtmak balığın telden kolay ayrılmasını sağlar. Balığın yüzeyini hafifçe unlamak veya mısır unu ile kaplamak yapışmayı önler.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?