Asla Kısık Ateşte Pişirmemeniz Gereken 10 Yemek
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Mutfağın en sık yapılan hatalarından biri, her yemeğin kısık ateşte daha lezzetli olacağını sanmaktır. Oysa bazı yemekler düşük ısıda pişirildiğinde tadını kaybeder, sertleşir veya lastik gibi olur. İşte kısık ateşte pişirmemeniz gereken 10 yemek!

Bazı yemekler sabırla kısık ateşte pişince şahane olur ama bazıları için bu tam bir felakettir. Yanlış ısı kullanımı, hem lezzeti hem de dokuyu bozabilir. İşte asla kısık ateşte pişirmemeniz gereken yemekler!

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzetli Haberler

Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?
1 Dilim Ekmek Kaç Pankek Eder?
Mayasız Poğaça Hamuru Yapışkan Olursa Ne Yapmalı?
Pankekin Güzel Olması İçin Ne Yapmalı?
Mayasız Poğaça Çok Kuru Olursa Ne Yapmalı?