Arnavut Ciğerinin Yumuşak Olması İçin Ne Yapmalıyım?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Arnavut ciğerini yumuşak yapmak için taze ve kaliteli ciğer kullanmak gerekir. Ciğeri süt veya yoğurt içinde bekletmek yumuşamasını sağlar. Kızartırken kısa sürede pişirip hemen servis etmek en iyisidir.

Ciğerin ince ve eşit parçalar halinde doğranması, pişerken sertleşmesini önler. Kızartmadan önce un veya mısır ununa bulamak hem lezzet hem yumuşaklık katar. Ciğerin fazla pişirilmemesi, içinin sulu ve yumuşak kalmasını sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

12 Aralık Masterchef All Star 5. Dokunulmazlık: Kaşığı Kim Kazandı?
Patlamış Mısırın Sert Olmaması İçin Ne Yapmalı: 6 İpucu
Öcce Yapmak İçin 5 Tüyo
Mozaik Pasta Nasıl Saklanır?
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Türkiye'den 7 Tarif Var!
Mercimek Çorbasının Mercimeği Az Olursa Ne Olur?