Arnavut Ciğeri Yaparken Yıkanır Mı?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Arnavut ciğeri genellikle yıkanmadan hazırlanır, çünkü yıkamak ciğerin sulanmasına sebep olabilir. Fazla kan veya zar varsa bıçak veya kaşıkla temizlenir. Küçük parçalara kesilen ciğer, un ve baharatla direkt karıştırılarak kızartılır.

Arnavut ciğerinde ciğerin doğal dokusu korunur ve yıkanmaz. Temizliği, parçalama aşamasında dikkatlice yapılır. Böylece ciğer kızartıldığında dışı çıtır, içi yumuşak olur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak