Ağlayan Pasta Malzemeleri Nelerdir?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ağlayan pasta için kakaolu bir kek hazırlanır ve piştikten sonra sütle ıslatılır. Üzerine çırpılmış krem şanti sürülür, ardından çikolata sosu dökülür. Son olarak rendelenmiş çikolata veya fındıkla süslenerek servis edilir.

Ağlayan pasta; yumurta, şeker, süt, yağ, kakao ve unla yapılan kakaolu kekten oluşur. Pişen kek sütle ıslatılır, üzerine krem şanti sürülür. Son olarak çikolata sosuyla kaplanıp fındık ya da çikolata rendesiyle süslenir.

Haber Kategorileri

Malzeme Rehberi

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı