Ağlayan Pasta İçin Çikolata Sosu Nasıl Yapılır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ağlayan pasta için çikolata sosu yapmak için çikolatayı küçük parçalara ayırıp sütle birlikte ısıtın. Tereyağı ve şekeri ekleyip karıştırarak eritin ve kıvamını ayarlayın. Ilık sosu pastanın üzerine dökün.

Çikolatayı küçük parçalara ayırıp sütle birlikte ısıtın. Tereyağı ve şekeri ekleyip eriyene kadar karıştırın. Ilık sosu pastanın üzerine dökün.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?