5 Adımda Domates Kabuklarından Salça Nasıl Yapılır?
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
Salça, Türk mutfağında en çok kullanılan malzemelerden biridir. Bu yüzden yaz aylarının sonlarına doğru, domates ve domates kabuklarından kışlık salçalar hazırlanır. Gelin, israfı önlemek için domates kabuklarından salça yapma yöntemlerine birlikte göz atalım.

Domates, dünya mutfaklarında yaygın olarak kullanılır. Domates salçası ise, yemeklere lezzet ve farklı bir doku kazandırmak için sık sık tüketilen bir besindir. Bu kez, domates kabuklarını çöpe atmak yerine doğru bir şekilde değerlendiriyor ve tamamen doğal ev yapımı salçaları hazırlayıp kışlık kilerlere dolduruyoruz. 

Domates salçasıyla 7 lezzet, domates salçası saklama yöntemleri ve yemeklik salça yapma tekniklerine göz atmayı unutmayın. 

Domates Kabuklarından Salça Nasıl Yapılır?

Haber Kategorileri

Malzeme Rehberi

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?