2 Kilo Kırmızı Pancar Turşusuna Ne Kadar Sirke Konur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
2 kilo pancar turşusu için yaklaşık 1 su bardağı sirke kullanılır. Tuz ve isteğe bağlı şekerle tat dengesi sağlanır, üzerine pancarları örtecek kadar su eklenir. Kavanozda 1-2 hafta bekletildikten sonra turşu hazır olur.

Pancar turşusu yaparken sirke, tuz ve su oranına dikkat etmek lezzeti belirler. Turşu, karanlık ve serin bir yerde bekletildiğinde daha iyi olgunlaşır. İsteğe bağlı olarak biraz şeker eklemek tatlı-ekşi dengesi sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak