1 Porsiyon Künefeye Ne Kadar Şeker Konur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Küçük bir cezvede 35 gr toz şeker ve 1 çeyrek su bardağı suyu karıştırın. Kısık ateşte şeker tamamen eriyip şerbet kıvamına gelene kadar kaynatın. Ocaktan aldıktan sonra birkaç damla limon ekleyip soğumaya bırakın ve künefenin üzerine dökün.

Küçük bir tencerede 35gr şeker ile 1 çeyrek su bardağı suyu karıştırın. Şeker eriyip kaynamaya başlayınca birkaç damla limon sıkın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın ve künefenin üzerine gezdirin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde