Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13479 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4669 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8264 Tarif
Yöresel
1940 Tarif
Popüler Tarifler
Poşe Yumurta
Kabak Tatlısı
Anasayfa
Tarifler
Sizden Tatlı Tarifleri
Pelte
Pelte
Çok sevdim
03 Haziran 2021
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Melek Pilavı
Fransız usulü dışı çıtır içi yumuşacık brownie
Nişastasız Sütlaç
İçli Köfte
Limonlu Çatlak Kurabiye
Fakir Pastası
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Kahve Hakkında Hiç Bilmediğiniz 10 Gerçek
Pelte için
Malzemeler
1,5 bardak süt
1,5 su bardağı toz şeker
1,5 yemek kaşığı tepeleme nişasta
Ceviz içi ya da hindistan cevizi ile süslenebilir
Pelte
Nasıl Yapılır
Öncelikle derin bir tencereye süt, nişasta ve şekeri ekleyerek ocağı açın.
Malzemeler pişene kadar karıştırın.
Tatlının kıvamı koyulaşmaya başladığında ocaktan alın ve kaselere paylaştırın.
Soğuması için buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Soğuyan tatlıların üzerine ceviz veya hindistan cevizi serpiştirerek süsleyin. Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Sizden Lezzetler
Tatlı Tarifleri
Sizden Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tatlı Tarifleri
55 Dakika
Creme Brüle
didar_yanar
Tatlı Tarifleri
40 Dakika
Churros
didar_yanar
Tatlı Tarifleri
40 Dakika
Mozaik Pasta (Lotus Kremalı)
Nezamanyiycezzz
Tatlı Tarifleri
50 Dakika
Matcha Çaylı Ve Yaseminli Sütlaç
Promedia
Tatlı Tarifleri
15 Dakika
Dağ Kekikli Muhallebi
Cagri1498
Tatlı Tarifleri
80 Dakika
Karpatka
doğuchef
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.