Karışık Ege Otları Kavurması

Karışık Ege Otları Kavurması
15 Ekim 2020
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 5 Kişi Kaydetti
Karışık Ege Otları Kavurması için

Malzemeler

  • 2 kuru soğan
  • 1 demet ısırgan ot
  • 1 demet ebegümeci
  • 1 demet ıspanak
  • 1 demet hardal otu
  • 1 demet tilkişen
  • Kurutulmuş kırmızı biber
  • Zeytinyağı
  • Tuz-Karabiber

Servis için

  • Sarımsaklı yoğurt
Karışık Ege Otları Kavurması

Nasıl Yapılır

  1. Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında kavurun. İri doğradığınız kurutulmuş acı biberi ekleyip hafif kızartın. Önceden yıkayıp doğradığınız otları ilave edin ve orta ateşte pişene kadar kavurun. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp ılındıktan sonra servis tabağına aktarın ve üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo