Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak

Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak
23 Mart 2021
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak için

Malzemeler

  • 6 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 250 g kuşbaşı tavuk eti
  • 1 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
  • 500 g ıspanak
Sarımsaklı Kuşbaşı Etli Ispanak

Nasıl Yapılır

Ezdiğiniz sarımsakları geniş bir tavaya alarak tereyağında soteleyin. Kuşbaşı doğradığınız tavuk göğüs etini ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etleri yumuşamaya başlayınca rendelenmiş parmesan peyniri ve iri doğradığınız ıspanak yapraklarını ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ispanaklar yumuşayıp tavuk etleri iyice pişince ocaktan alıp sıcak servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo