Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4668 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Vejetaryen Köfte
Domates Sosu
Anasayfa
Tarifler
Davet Yemekleri
Kestaneli Avcı Kebabı
Kestaneli Avcı Kebabı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmas Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Haşhaşlı Poğaça
Krem Şantili Kurabiye
Limonlu Çatlak Kurabiye
Fakir Pastası
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Isırgan Otu Nasıl Kurutulur?
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Tül Perde Nasıl Beyazlatılır: 4 Farklı Yöntem
Paslı Döküm Tava 6 Adımda Nasıl Temizlenir?
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Kestaneli Avcı Kebabı için
Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti
500 gr kestane
4 patates
3 havuç
2 kahve fincanı konserve bezelye
1.5 çorba kaşığı margarin
2 soğan
2 domates
4 taze soğanın yeşil sapları
1 çorba kaşığı domates salçası
2 su bardağı sıcak su
1 çorba kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı kekik
Tuz
Karabiber
Kestaneli Avcı Kebabı
Nasıl Yapılır
Patatesleri soyup dilimleyin. Havuçları temizleyip küp küp doğrayın. Kestaneleri haşlayıp soyun.
Soğanları soyup kıyın. Taze soğan saplarını ince ince doğrayın. Domatesleri küp küp doğrayın.
Margarini tencerede eritip kuzu etini ilave edin. Limon suyunu döküp kekik serpin.
Et, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar kavurmaya devam edin.
Domatesi ekleyip karıştırın. Sos kıvamını alıncaya kadar kavurun. Patates, havuç ve 2 bardak sıcak suyu ilave edin.
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 15 dakika pişirin.
Kestane, bezelye ve taze soğanı ilave edin. Tuz ve karabiber serpip 15 dakika daha pişirin, ateşten alın.
Kapağı kapalı olarak 5 dakika dinlendirdikten sonra sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
Dilerseniz, Bodrum usulü
çökertme kebabı tarifi
ni de deneyebilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Özel Günler
Bayram Yemekleri
Et Tarifleri
Farklı Sebze Yemekleri
Kebap Tarifleri
Davet Yemekleri
Diğer Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Davet Sofrası Tarifleri
120 Dakika
Havyarlı Fava
Davet Sofrası Tarifleri
125 Dakika
Kavun Sorbe
Davet Sofrası Tarifleri
90 Dakika
Kabak Çiçeği Tempura
Davet Sofrası Tarifleri
180 Dakika
Ahtapot Yahni
Davet Sofrası Tarifleri
35 Dakika
Domates Carpaccio
Davet Sofrası Tarifleri
35 Dakika
Karides Kokteyl
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.