TON BALIKLI SANDVİÇ

2 Kişilik
Ton balıklı sandviç tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 4 dilim tam buğday ekmeği
  • 2 küçük kutu diyet ton balığı konservesi
  • 1 yemek kaşığı diyet mayonez
  • 2 taze soğan
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
  • 1 kırmızı salçalık biber
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
  • Tuz
  • Yarım demet roka
  • Kıvırcık maydanoz

Süslemek için

  • Beyaz peynir
  • Sivri biber
  • Domates dilimleri
  • Kekik
  • Kırmızı pul biber
Ton balıklı sandviç hazırlanışı

Balık konservesinin suyunu süzüp bir kaseye alın. Biberi küçük, soğanları ince doğrayıp ekleyin. Kıyılmış dereotu, rendelenmiş limon kabuğu, tuz, hardal ve mayonezi ekleyip iyice karıştırın.

İki dilim ekmeğin üzerine roka yaprakları dizin. Balık karışımını rokaların üzerine paylaştırın. Kıvırcık maydanozları uç kısımlarına doğru yerleştirin ve ekmek dilimlerini üzerine kapatın.

Küp şeklinde doğranmış beyaz peynirin üzerine kekik ve pul biber döküp çöp şişe geçirin. Biber ve domates dilimi de ekleyip sandviçlerin üzerine batırın ve servis yapın.

Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 16:44:37

peynir ile balık bi arada olur mu ?? ne saçma

Misafir12.10.2016 17:06:18

o süs akilli insan

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!