Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13498 Tarif
Çocuk
365 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2176 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1383 Tarif
Pratik Yemek
4687 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8296 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Kabak Tatlısı
Çoban Kavurma
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Elmalı Ve Ahududulu Komposto
Elmalı Ve Ahududulu Komposto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
-
Pişirme Süresi :
-
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Zelnik
Fakir Pastası
Starbucks Keki
Glütensiz Tuzlu Kek
Simit Kurabiye
Bougatsa
Cevizi Suya Koymanın Faydaları Nelerdir?
Gül Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyanın En Lezzetli Yemeklerini Yiyebileceğiniz 100 Şehir Açıklandı: Türkiye'den 2 Şehir Var
Dünyanın En İyi Kahvaltıları Açıklandı: Listede Türkiye'den 10 Lezzet Var!
Kayısı Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Piknik Malzemeleri: Pikniğe Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler
Elmalı Ve Ahududulu Komposto için
Malzemeler
1.5 litre su
2 elma
2 su bardağı ahududu
1 tatlı kaşığı chia tohumu
Elmalı Ve Ahududulu Komposto
Nasıl Yapılır
Suyu geniş bir tencereye alın. Su kaynamaya başladığında dilimlediğiniz elma ve chia tohumunu ilave edin. 8-10 dakika kısık ateşte pişirip ahududuları ilave edin. 7-8 dakika daha pişirip ocaktan alın. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Diğer Tarifler
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.