Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13485 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2163 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4685 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8288 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Çerkez Çorbası
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Aromatik Komposto
Aromatik Komposto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Paşa Sarması
Tulumba tatlısı
Pesto sos
Fakir Pastası
Cunda Ezmesi
Baba Ganoush
Doğum Günü Menüsü: Pastanın Yanına Çok Yakışan 20 Tarif
Bursa Kahvaltı Mekanları: En İyi 19 Mekan
Malta Eriği Çekirdeği Nasıl Yenir?
Fethiye Kahvaltı Mekanları: Fethiye'nin En İyi 11 Kahvaltı Mekanı
Tavuk buzdolabında ne kadar dayanır? Kaç günde bozulur?
Saç Kırıkları Nasıl Önlenir: 7 Öneri
Aromatik Komposto için
Malzemeler
250 g elma
250 g armut
1.5 su bardağı toz şeker
5 su bardağı su
2 çubuk tarçın
1 çay kaşığı kakule
1 tutam rendelenmiş muskat cevizi
Aromatik Komposto
Nasıl Yapılır
Elma ve armutların kabuklarını soyup küp doğrayın. Toz şeker ve suyu bir tencereye alıp şeker iyice eriyene kadar kaynatın. Çubuk tarçın, kakule, muskat cevizi ve meyveleri ekleyin. Meyveler yumuşayınca ocaktan alın. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Soğuk İçecekler
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Diğer Tarifler
Öğle Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.