Vişne&Hindistan Cevizi Dilimi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Vişne&Hindistan Cevizi Dilimi Tarifi İçin

Malzemeler

Vişneli katman için:

Üzeri için:

Vişne&Hindistan Cevizi Dilimi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Rendelenmiş Hindistan cevizi ve bademleri bir mutfak robotu ile iyice çekin. Bal ve Hindistan cevizi yağını da ekleyip güzelce karıştırın. Karışımı pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine koyup bastırın. 20 dakika kadar buzdolabında bekletin.
  2. Vişneli katman için çilek, vişne, bal ve buğday kepeğini mutfak robotunda pürüzsüz olana kadar çekin. Hindistan cevizi katmanının üstüne yayın ve 1 saat kadar buzdolabında soğutun.
  3. Kalıplar halinde kesin ve taze Hindistan cevizi serpiştirin. Buzdolabına alıp iyice soğuyana kadar bekletip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti