Tropikal Meyve Paleti
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tropikal Meyve Paleti Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Meyve kreması için

Hindistan cevizi paleti için

Tropikal Meyve Paleti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindistan cevizi paleti için, yumurta akını, Hindistan cevizi, şeker ve bal ile karıştırın. Hamurdan halkalar oluşturup yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 200 dereceye ayarlı fırında pembeleşinceye kadar pişirip soğumaya bırakın. Meyve kreması için meyve pürelerini meyve suyu ile kaynatın. Mikser kabında şeker, yumurta ve yumurta sarılarını karıştırın. Isıttığınız püreden bir miktar ilave edip karıştırın. Kalan püreyi de yavaş yavaş ilave edip karıştırarak pişirin. Koyulaşınca ocaktan alın. Jelatini ilave edin. Ilınınca tereyağını ekleyip blender’la iyice karıştırın. Buzdolabına alın. Doğranmış meyveler, su, limon otu, şeker ve vanilya çubuğunu sos tenceresine alıp düşük ısıda pişirin. Meyveler yoğunlaşıp yumuşadığında, ocaktan indirin ve yarım saat dinlendirin. Hindistan cevizi paletini servis tabağına alın. Üzerini krema ile kaplayın. Ortasına kaynattığınız meyveleri paylaştırın. İsteğe göre dilimlenmiş meyve, çikolata parçacıkları, ahududulu krem şanti ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti