14 Şubat Pastası
Esra Yurdagül Sevil Türk mutfağı
8 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 22 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
14 Şubat Pastası Tarifi İçin

Malzemeler

Üzerine:

14 Şubat Pastası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Önce yumurta vanilya maya şeker bir kaba konarak iyice ne karıştırılıyor.
  2. Üzerine bir kuplu tabakta eritilmiş sana yağın içine damla çikolatalar atılıp iyice karıştırılıp eritilir.
  3. Yumurtalı karışımından içine döküp karıştırdıktan sonra unu ilave edip fırına atıp 15 dk yağlı kağıttan alıp avucunuzun içine alıp iyice pişen hamuru top top hale getirip borcumuz koyun.
  4. Üzerine ayrı kapta pişmiş olan sütlü muhallebiyi koyup ortalarını parmakla oyun iyice.
  5. Sonra da üzerine vişne suyunu döküp bir 2 dk.  bekledikten sonra fazlasını dökün bir kaba.
  6. Üzerlerine Hindistan cevizi tarçın sütlü damla çikolataları ekleyin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Pasta Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri Sizden Lezzetler Özel Günler

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka