Tatlı Mısır
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tatlı Mısır Tarifi İçin

Malzemeler

Tatlı Mısır

Nasıl Yapılır Foto��rafları Gizle

Mısırları haşlayıp suyunu süzün. Hardal, mayonez, bal, tereyağı, limon suyu ve nar ekşisini geniş bir kaseye alın. Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın. İnce kıydığınız naneyi ilave edip karıştırın. Sosu bir fırça yardımıyla mısırların üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 8-10 dakika pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Etli ve Cevizli Çiğ Köfte
Çıtır Grissini
Peynir Soslu Mısır
Agua de Horchata (Meksika Salebi)
Ton Balıklı Burrito
Yoğurtlu pankek