Maraş Çöreği
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Maraş Çöreği Tarifi İçin

Malzemeler

Maraş Çöreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını eritip soğumaya bırakın. Un, kabartma tozu, tuz, çörek otu ve susamı yoğurma kabına alarak harmanlayın. Tereyağını ve azar azar sütü ekleyerek yoğurun. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Hamurdan parçalar kopartarak merdane ile 15 cm çapında açın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Çatalla üzerini çizip fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte