Krokanlı Beyaz Çikolata Lokumları
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Krokanlı Beyaz Çikolata Lokumları Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Krokanlı Beyaz Çikolata Lokumları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Krokan tarifini badem yerine fındık kullanarak hazırlayın. Küçük parçalara bölüp mutfak robotunda çekerek ufalayın. Kremayı küçük bir sos tenceresinin içinde ısıtın ve küçük parçalara bölünmüş çikolataları katıp eriyinceye kadar karıştırın. Keki mutfak robotunda çekerek toz haline getirin ve çikolataya ilave ederek soğumaya bırakın. Oda ısısına geldiğinde buzdolabına kaldırarak birkaç saat bekletin. Bu sürenin sonunda iyice katılaşmış olmalı. Küçük bir kaşıkla parçalar alıp elinizde yuvarlayın ve krokana bulayarak yağlı kağıt üzerine dizin. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip yağlı kağıttan hazırlanmış külaha doldurun ve lokumların üzerine çizgiler şeklinde sıkın. Servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte