Böğürtlen Reçeli
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Böğürtlen Reçeli Tarifi İçin

Malzemeler

Böğürtlen Reçeli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havuç, böğürtlen, ceviz, şeftali, gül ve limon ile yapacağınız reçellerle kahvaltı sofralarınızda yeni lezzetler keşfedin. Böğürtlenleri yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine toz şekeri ekleyin ve kapağı kapalı olarak 5-6 saat bekletin.

Ertesi gün böğürtlenleri 20 dakika kaynatın. Limon suyunu ilave edip 10 dakika daha kaynatın. Reçeli cam bir kavanoza doldurup güneşte bekletin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte