Baharatlı Bisküviler
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Baharatlı Bisküviler Tarifi İçin

Malzemeler

30 bisküvi için

Baharatlı Bisküviler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Oda ısısında yumuşatılmış margarini ve şekeri çırpın. Balı ilave edip 1-2 dakika daha ç��rpın.

Hamur yoğurma kabında un, tuz, tarçın, zencefil, muskat ve karanfili harmanlayın. Ballı karışımı ilave edip pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru alüminyum folyoye sarıp 2-3 saat dinlendirin.

Hamuru un serpilmiş bir zeminde 1.5 mm kalınlığında açın ve şekilli bisküvi kalıplarıyla kesin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip bisküvileri aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında hafif kahverengi oluncaya kadar pişirin. Bisküviler soğuduktan sonra benmari usulü eritilmiş çikotaya batırıp çeşitli şekerlemelerle süsleyebilirsiniz.  

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte