Ahududulu Rulo Pasta
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ahududulu Rulo Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Ahududulu Rulo Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Yumurta aklarını mikserde iyice çırpın. 2 çorba kaşığı şekeri ilave edip çırpmaya devam edin. Yumurta sarıları ve kalan şekeri başka bir kasede çırpın. Yumurta aklarını yumurta sarılı harca ekleyin. Unu ilave edip çırpın. Karışımı yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayın. Üzerini spatula ile düzeltin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin.

Krema için, meyve suyunu küçük bir tencerede ısıtın. Yumurta sarısı, şeker, un ve hazır toz pudingi ayrı bir kapta karıştırın. Sıcak meyve suyunu ilave edip karıştırmaya devam edin. Karışımı tencereye alıp 1 dakika süreyle sürekli karıştırırak pişirin. Ocaktan alın ve tereyağının yarısını ekleyip çırpın. Kremayı ateşten alıp karıştırarak ılıtın. Kalan tereyağı ve vişne likörünü ilave edip tereyağı eriyene kadar çırpmaya devam edin.

Pandispanya hamurunu fırından çırakıp ters çevirerek başka bir yağlı kağıdın üzerine alın. Üzerine kremayı yayıp spatula ile düzeltin. Ahududuları kremanın üzerine serpin. Pandispanyayı yağlı kağıdın yardımıyla rulo şeklinde sarın. Üzerine bolca pudraşeker serpin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte