Yufkada Rosto Sarması
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yufkada Rosto Sarması Tarifi İçin

Malzemeler

Yufkada Rosto Sarması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Rostonun her tarafına fırçayla acı sos sürün. Büyük bir tavaya alıp 4-5 dakika çevirerek kızartın. Rostoyu düdüklü tencereye alıp pişirin ve suyunu süzün.

Yumurtanın sarısını akından Ayrı kaplara ayırıp çırpın. Yumurta akını sıvıyağla çırpın. Yufkalardan birini düz bin zemine serin. Üzerine sıvıyağ ile çırpılmış yumurta akınının yarısını sürün. ‹kinci yufkayı üzerine serip kalan yumurta akını sürün. Rostoyu yufkaya sarıp artan yufkaları kesin. Kat yeri alta gelecek şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpiştirin. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyip sıcak servis yapın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı