Pazılı Ve Soğanlı Et Kavurma
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazılı Ve Soğanlı Et Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Pazılı Ve Soğanlı Et Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sarımsakların kabuğunu soyup 1 çay kaşığı tuz ile birlikte havanda ezin. Soğanların kabuğunu soyun. Pazıyı bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Sap kısımlarını kesin. Havucun kabuğunu temizleyip ince kibrit çöpü inceliğinde kesin. Tereyağını tencerede eritin. Eti ekleyip bıraktığı suyu çekene kadar kavurun. Sarımsak, soğan, havuç, 1 limonun suyu ve pazı yapraklarını ekleyip 5 dakika daha kavurun. Haşlanmış nohut ve sıcak suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı