Bademli Et
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bademli Et Tarifi İçin

Malzemeler

Bademli Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bademleri, iç kabukları yumuşayana kadar kaynar suda bekletin. Kabuklarını soyarak yağsız tavada rengi sararıncaya kadar kısık ateşte kavurun. Küçük parçalar şeklinde kesilmiş etleri 1.5 çay bardağı su ilavesiyle suyu tamamen çekene kadar pişirin. Rendelenmiş soğanı ve kıyılmış sarımsakları büyük bir tavada soteleyin. Et, rendelenmiş domates, salça ve dövülmüş damla sakızını ekleyip 2 dakika kavurun. Ocaktan almadan önce tarçın, kavrulmuş badem ve kremayı ekleyin. Karıştırıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Düdüklüde Yumuşacık Et Kavurma Tarifi
Et Fajita Tarifi
Kuzu Ciğer Kavurma Tarifi
Mantarlı Et Sote Tarifi
Ev Usulü Urfa Kebabı Tarifi
Ciğer Şiş Tarifi