Lakerda
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lakerda Tarifi İçin

Malzemeler

Lakerda

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Toriğin kemiğini ve içini temizleyerek yaklaşık 5–6 saat soğuk buzlu suda bekletin. Derin bir kapta her tarafını tuzla kaplayarak yaklaşık 1 hafta bekletin. Bir hafta sonunda, tuzunun istediğiniz oranda azalması için tekrar soğuk suda bekletin. Dilimleyerek servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Poşe Somon Tarifi
Somonlu Lazanya
Pesto Soslu Somon
Dil Balığı
Fırında Kremalı Somon
Somon Şiş