Peynirli Ispanak Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynirli Ispanak Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Peynirli toplar için

Peynirli Ispanak Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel çorbayı yemek tarifleri  listenize eklemeyi unutmayın...

Ispanakları yıkayın. Soğanlar ve sarımsakları temizleyip kıyın. Patatesi soyup rendeleyin.

Mısırözü yağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsakları kavurun. Rendelenmiş patates ve kıyılmış ıspanakları ilave edip kavurmaya devam edin. Sıcak tavuk suyunu ekleyin. Çorbanın suyu iyice yoğunlaşıncaya kadar pişirin.

Ocaktan alıp tuz ve muskat ile tatlandırın.Peynirler, pulbiber ve oda ısısında eritilmiş tereyağını karıştırın. Fındık büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayıp top şekli verin.

Çorbayı kaselere paylaştırın. Peynirli topları ilave edin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Tel Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi
Salçalı Mercimek Çorbası Tarifi
Köz Sebze Çorbası Tarifi
Mısır unu çorbası Tarifi
Un Çorbası Tarifi
Unsuz Domates Çorbası Tarifi