Yumurtalı Kavurma Nasıl Yapılır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tavada tereyağı veya sıvı yağı eritip kavurmayı kızartın. Ardından yumurtaları ekleyip tuz, karabiber ve pul biberle tatlandırın. Yumurtaları isteğe göre hafifçe karıştırarak pişirin ve altın rengi almasını sağlayın. Servis ederken üzerine taze maydanoz veya dereotu serpip afiyetle yiyin.

Kavurmayı tavada yağıyla birlikte iyice ısıtın ve hafifçe kızartın. Yumurtaları kırıp kavurmanın üzerine ekleyin ve baharatlarla tatlandırın. Yumurtalar tamamen pişmeden önce hafifçe karıştırarak kıvamını ayarlayın. Servis yaparken taze otlarla süsleyip sıcak olarak sunun.

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

9 Aralık Masterchef All Star 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?
Şehriye Çorbası Yaparken Şehriyeler Kavrulur Mu?
Gravy Sos Yapmanın Püf Noktaları
Elmalı Turta Hamuruna Ne Konur?
Sushi'nin İçinde Ne Var?
Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?