Tavada Balık Kızartmanın Püf Noktaları Nelerdir?
Elif Güryel Türk, İtalyan ve Hint mutfağını çok severim
29 Tarif       5 Takipçi
Tavada balık kızartırken balığın dağılmaması, dışının kıtır kıtır, içinin ise yumuşacık kalması için bazı küçük ama etkili sırları bilmek gerekir. İşte tavada balık kızartmanın püf noktaları...

Tavada balık kızartmak kulağa basit gelse de aslında mutfakta incelik isteyen işlerdendir. Balık doğru yöntemle kızartılmazsa ya fazla yağ çeker ya da dağılır, hatta içi çiğ kalabilir. Oysa bazı temel püf noktalarına dikkat ederek balığın hem çıtır dokusunu hem de lezzetini korumak mümkün. Peki, tavada balık kızartmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylı bilgiler.

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları