Sakhalin İstanbul'da Yaz Menüsü
Michelin Yıldızlı Şef Vladimir Mukhin'in hazırladığı yaz menüsünün tadımı yapıldı.
Sakhalin İstanbul'da Yaz Menüsü

Sakhalin İstanbul “Yaz Menüsü” ile yaza merhaba diyor! Genel menüsüne ek olarak bir “Yaz Menüsü” hazırlayan Sakhalin, “Sarıkız Mantarı”nı bu menünün çıkış noktası olarak alıp deniz ürünleri ile
eşleştiren reçeteler ile harmanlıyor.

sakhalin

Vladimir Mukhin menüde en iyi yerel ürünleri, Akdeniz ve Asya mutfağı pişirme teknikleriyle harmanlıyor. Deniz ürünlerini de Akdeniz mevsim meyveleri, sebzeleri, şifalı otları, baharatları ile pişirerek yeni tabaklar yaratıyor.

Haber Kategorileri

Mekan Rehberleri

Lezzetli Haberler

Kadayıfın Çıtır Çıtır Olması İçin Şerbet Nasıl Dökülür?
Hangi Türk Tatlısı Kadayıfla Yapılır?
Taş Kadayıf Nerenin Coğrafi İşareti?
Balık Çorbasına Yoğurt Konur Mu?
Tabak Rengine Göre Hangi Yemeksin?
Balık Çorbası Hangi Yöreye Ait?