Sadece 1 Kabakla 3 Çeşit Lezzet Şöleni Nasıl Hazırlanır?
Lezzet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Başak Okşak ve Şef Elif Edes bir araya geldi; yaz sofralarına ilham veren malzemeleri, yaratıcı sunumları ve restoran şıklığında tabak hazırlamanın püf noktalarını konuştular.

Lezzet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Başak Okşak ve Şef Elif Edes, USLA Akademi mutfağında yaz mevsiminin tazeliğini yansıtan yaratıcı tariflerle karşınızda. “Farklı bir kafayla yola çıktım” diyen Elif Şef, çilek, domates, kabak ve bol yeşilliklerle hazırladığı tabaklarında, yaz sofralarına hem hafiflik hem de zarafet katıyor. Çıtır Antep pestosu eşliğinde servis edilen makarnadan, yalnızca bir kabakla üç kişiye yetecek başlangıçlara kadar her detay, restoran şıklığında bir sunumun ipuçlarını veriyor. Elif Edes, tabağın tamamen yaratıcılıkla şekillendiğini, küçük dokunuşlarla büyük bir şıklık elde edilebileceğini anlatıyor.

Haber Kategorileri

Söyleşiler

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak