Pandispanya Kekinin Arasına Ne Konur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Pandispanya keki, hafif ve süngerimsi yapısıyla katlar halinde kesilip kolayca doldurulabilir. Kekin arasına genellikle krem şanti, pastacı kreması veya çikolatalı ganaj gibi dolgular sürülür.

Pandispanya kekinin arasına ne konur? Taze meyveler ya da meyve püresi eklenerek tat ve ferahlık kazandırılır. Bu şekilde hazırlanan pandispanya, hem lezzetli hem de şık bir pasta haline gelir.

Krem Şanti veya Pastacı Kreması

Yumuşak dokulu ve hafif tatlı bir dolgu için tercih edilir.

Meyve Dilimleri

Çilek, muz, kivi gibi taze meyveler, hem tat hem de görüntü katar.

Ganaj (Çikolatalı Krema)

Yoğun çikolata lezzeti isteyenler için ideal bir dolgu.

Meyve Reçeli veya Püresi

Hafif ekşi-tatlı bir lezzet için frambuaz, vişne gibi reçeller kullanılabilir.

Mascarpone veya Labne Tabanlı Kremalar

Daha zengin ve kremsi bir dolgu isteyenler için uygun.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak