Orman Kebabı Yapmak İçin 5 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Orman kebabı için eti iyice marine edip yumuşamasını sağlayın. Sebzeleri eşit boyda doğrayarak etle birlikte pişirin ve aromatik otlar kullanın. Son olarak sıcak servis edip üzerine taze otlar serpiştirerek lezzeti artırın.

Orman kebabının lezzeti etin kalitesi ve doğru pişirme süresine bağlıdır. Sebzeleri önceden hafifçe sote etmek yemeğe ekstra aroma katar. Fırında veya mangalda pişirirken suyunu kaybetmemesi için folyo kullanabilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?
1 Dilim Ekmek Kaç Pankek Eder?
Mayasız Poğaça Hamuru Yapışkan Olursa Ne Yapmalı?
Pankekin Güzel Olması İçin Ne Yapmalı?
Mayasız Poğaça Çok Kuru Olursa Ne Yapmalı?