Milföy Pasta Yaparken Fark Yaratan 5 Sır
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Milföy pasta yaparken fark yaratmak için hamurun kıtır kalmasına dikkat edin ve üzerine hafifçe şeker serpin. Zengin, soğuk kremalar ve taze meyvelerle katmanları lezzetlendirin. Son olarak, pudra şekeri veya çikolata gibi küçük süslemelerle hem görselliği hem sunumu güçlendirin.

Milföy pastayı hazırlarken katları eşit ve dengeli yerleştirmek önemlidir. Kremayı mutlaka soğuk kullanarak hamurun yumuşamasını önleyin. Servisten önce pastayı buzdolabında dinlendirip ardından sunum yapın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak