Michelin Rehberi İstanbul, İzmir ve Muğla seçkisi açıklandı. Törenin ardından şeflerle konuştuk.
Michelin Rehberi, İstanbul, İzmir ve Muğla seçkisi açıklandı. Törenin ardından şeflerimiz; Buğra Özdemir, Serhat Doğramacı, Emre Şen ve Serkan Aksoy ile konuştuk.

Michelin Rehberi Töreni'nde restoranlar yeşil yıldız ve Michelin yıldızının sahibi oldu. Törenin ardından Genç Şef Ödülü ve Michelin Yeşil Yıldızına layık görülen Mezra Yalıkavak Şefi Serhat Doğramacı, Michelin Yeşil Yıldızını kazanan The Barn Şefi Buğra Özdemir, Michelin Yeşil Yıldızı ve Michelin 1 Yıldızı kazanan Casa Lavanda Şefi Emre Şen ve geçtiğimiz yıllarda Michelin yıldızı alan Nicole Şefi Serkan Aksoy ile konuştuk.

Haber Kategorileri

Söyleşiler

Lezzetli Haberler

Dereotlu Poğaçanın Ertesi Gün Taze Kalması İçin Ne Yapılır?
Dereotlu Poğaça Mayalı Mı Mayasız Mı Daha Yumuşak Olur?
Dereotlu Poğaça Yaparken Hamur Neden Dağılır?
Dereotlu Poğaçaya Ne Kadar Dereotu Konur?
Dereotlu Poğaça Yaparken Yoğurt Mu Süt Mü Kullanılmalı?
Dereotlu Poğaçanın Hamuru Nasıl Yumuşatılır?