Mehmet Yaşin: “Çekirge Unundan Pizza Yedim”
Gastronomi meraklarıları için çok özel bir sohbet serisi hazırladık. Başak Okşak’ın Mehmet Yaşin’e sorular sorduğu bu keyifli röportajı kaçırmayın.

Lezzet meraklıları için hazırlanan "Ustaya Sorduk" serisinin ilk bölümünde, ünlü gurme Mehmet Yaşin, sıra dışı lezzet deneyimlerini paylaşıyor. Başak Okşak’ın Mehmet Yaşin’e yemek ve gastronomi üzerine sorduğu sorularla şekillenen bu keyifli sohbet, birçok yeni keşfe kapı aralıyor.



Yaşin, çekirge unundan yapılmış pizzayı denediği anısını detaylarıyla anlatıyor ve bu alışılmışın dışında lezzeti nasıl değerlendirdiğini paylaşıyor. 

Programda aynı zamanda sosyal medyada viral olan "haşlanmış yumurtadan puding" tarifi de masaya yatırılıyor. Mehmet Yaşin, bu ilginç tarifi kendi yorumlarıyla değerlendiriyor. Acaba bu sıra dışı tat, ustamızın damak zevkine uygun mu?

Lezzet Dergisi Yayın Yönetmeni Başak Okşak’ın sorularıyla şekillenen bu keyifli sohbeti kaçırmayın!

Haber Kategorileri

Söyleşiler

Lezzetli Haberler

Michelin Yıldızı Nedir?
Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?