Lezzet’in ağustos sayısı çıktı!
Mutfakların en güvenilir dostu Lezzet Dergisi, uzman kadrosu ve garantili tarifleriyle ağustos sayısında da sizlerle.

Mutfakların en güvenilir dostu Lezzet Dergisi, uzman kadrosu ve garantili tarifleriyle ağustos sayısında da sizlerle. Yazarlar Aydan Üstkanat, Jale Balcı ve Zeynep Ağaoğulları’ndan ilk kez denenmiş harika reçeteler sizleri bekliyor. Bu sayının misafir şefi, deneyimli isim Çiğdem Seferoğlu. Seferoğlu’nun tam yaza uygun harika zeytinyağlı ve salata önerilerini mutlaka deneyin. Dalından tazecik kopan vişne ve üzüm ile tatlılar, mevsimin en güzel sebzeleri kabak ve patlıcan ile nefis yemekler yapabilirsiniz. Kurban Bayramı için en doğru et pişirme teknikleri ve etli yemekler de bu sayıda. Yaz sofralarınız için 30 tarif kitabı da ayrıca herkese hediye.

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Evde Kiraz Nasıl Kurutulur: Kiraz Kurutma Yöntemleri
Badem Unu Yerine Ne Kullanılır: 6 Farklı Alternatif
Nohut Buzlukta Nasıl Saklanır?
Akrep Yenir Mi?
Mug Nedir: Mug ve Termos Arasındaki Farklar Nelerdir?
Ağızda Kötü Tat Neden Olur?