Kuruyemişlerin Kurtlanmasını Önleyen 5 Pratik Hile
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Artan nem ve sıcaklık, kuruyemişlerin kısa sürede bozulmasına neden oluyor. Uzmanlar, basit ama etkili bir yöntemle bu sorunun önüne geçilebileceğini söylüyor. İşte kuruyemişleri aylarca taze tutmanın 5 püf noktası!

Kuruyemişlerin kısa sürede kurtlanmasını önlemenin basit ama etkili bir yolu var. Uzmanlara göre kavanoza eklenecek bir tutam tuz, nemi dengeleyerek kuruyemişleri aylarca taze tutabiliyor. Kimyasal koruyuculara gerek kalmadan, doğal yöntemlerle fındık, badem ve ceviz gibi kuruyemişler bozulmadan saklanabiliyor.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?
1 Dilim Ekmek Kaç Pankek Eder?
Mayasız Poğaça Hamuru Yapışkan Olursa Ne Yapmalı?
Pankekin Güzel Olması İçin Ne Yapmalı?
Mayasız Poğaça Çok Kuru Olursa Ne Yapmalı?