İstanbul Beylikdüzü'nde 110 metrekarelik daireden dekorasyon fikirleri
Evim, İstanbul Beylikdüzü'nde 110 metrekarelik şık bir daireye konuk oldu. Ev sahibinin ağırlıklı olarak İskandinav ve country stillerinden etkilenerek dekore ettiği dairesinde, ilham verici dokunuşlar var.

Seda Hanım “8 yıldır bu evde oturuyorum. Büyükçekmece ile Beylikdüzü arasında evimiz. Bankacıyım ama dekorasyonla da ilgileniyorum aynı zamanda. Böyle stresli bir mesleği bu şekilde akıtabiliyorum. Aslında net bir stilim yok ama şuanda ağırlıklı olarak İskandinav, biraz county’den de alıyorum ama tek tek sevdiğim bazı parçaları da birleştirebiliyorum.” diyor.


2 oda 1 salon bu evde, salon oldukça geniş. Salonun bir tarafı tamamen beyaz renk kartelası ile görülürken, diğer tarafta daha farklı bir renk tercih edilmiş. 

Keyifli izlemeler...


Haber Kategorileri

Mutfak Dekorasyonu

Lezzetli Haberler

Somonu Bu İtalyan Sosunda Pişirin: Lezzeti 10 Kat Artırıyor
Kahve Demlerken Aroma İçin Bir Kaşık Bundan Ekleyin
Pipetle Kozalak Mantı Nasıl Yapılır?
Buzlukta Çiğ Domates Saklamanın 4 Tüyosu
Evde Közlenmiş Domates Nasıl Yapılır?
Domates Salatasının İçine Ne Konur?