İşkembenin Yumuşak Olması İçin Uygulayabileceğiniz 4 Tüyo
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
İşkembe, en sevilen sakatat çeşitlerinden biridir. Ancak işkembenin yumuşak olması için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekir. Gelin, işkembenin yumuşak olması için bilmeniz gereken tüyolara göz atalım.

İşkembe, yapısı gereği lifli ve sert olabilen bir sakatat olduğu için doğru pişirme ve hazırlama yöntemleri uygulanmazsa çiğnemesi zor olabilir. Özellikle temizleme ve pişirme aşamasında bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. 

''İşkembe nasıl temizlenir ve işkembe çorbasına neden sirke katılır?'' başlıklı haberlere göz atın.

İşkembenin Yumuşak Olması İçin Ne Yapılır?

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Yıldızı Nedir?
Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?