İki Michelin Yıldızlı Şef Fatih Tutak, İkinci İmza Restoranını Anlattı
İki michelin yıldızlı Şef Fatih Tutak, yeni açılan ikinci imza restoranı Gallada’yı HELLO! dergisine anlattı.

Yemekle çok yakından ilgilenen bir ailede büyümenin verdiği avantajla, mesleğini çok erken yaşta seçmiş Fatih Tutak.

Uzunca bir süre Uzakdoğu’da çalıştıktan sonra 2019’da açtığı TURK ile ülkemizde farkını ortaya koydu ve bu başarı, şefe iki Michelin yıldızı kazandırdı. Şimdi The Peninsula Istanbul’un içindeki GALLADA ve Topside Bar ile ikinci bir serüvene başlayan Tutak için en önemlisi, köklerine bağlı kalmayı başarabilmek... HELLO! Dergisi’nden Büşra Nazlan Üregül, şefle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Haber Kategorileri

Michelin Restoranları - Türkiye

Lezzetli Haberler

Bektaşi Üzümünün Faydaları Nelerdir?
Mardin'de Ne Yenir, Nerede Yenir: En İyi 10 Restoran
Dünyanın En İyi Köfteleri Açıklandı: Listede Türk Mutfağından 10 Köfte Var!
Kahvenin Serüveni
Gül Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Yüz Bakımında Kullanılan 6 Doğal Malzeme