Fasulye Konservesi Yapmanın 6 Püf Noktası
Elif Güryel Türk, İtalyan ve Hint mutfağını çok severim
29 Tarif       5 Takipçi
Yazın tazeliğini kış sofralarına taşımak isteyenler için fasulye konservesi en pratik çözümlerden biridir. Doğru yöntemlerle hazırlandığında hem güvenli hem de lezzetli olur. İşte fasulye konservesi yapmanın 6 püf noktası...

Fasulye, yaz aylarının en sevilen sebzelerinden biridir. Ancak bu lezzeti kışın da sofrada görmek isteyenler için en güvenilir yöntem konserve yapmaktır. Fakat fasulyeyi kavanoza doldurmak tek başına yeterli değildir. Malzeme seçiminden hijyene, haşlama yönteminden kaynatma süresine kadar birçok detaya dikkat etmek gerekir. İşte fasulye konservesi yapmanın 6  püf noktası...

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı