Fasulye Konservesi Yapmanın 6 Püf Noktası
Elif Güryel Türk, İtalyan ve Hint mutfağını çok severim
29 Tarif       5 Takipçi
Yazın tazeliğini kış sofralarına taşımak isteyenler için fasulye konservesi en pratik çözümlerden biridir. Doğru yöntemlerle hazırlandığında hem güvenli hem de lezzetli olur. İşte fasulye konservesi yapmanın 6 püf noktası...

Fasulye, yaz aylarının en sevilen sebzelerinden biridir. Ancak bu lezzeti kışın da sofrada görmek isteyenler için en güvenilir yöntem konserve yapmaktır. Fakat fasulyeyi kavanoza doldurmak tek başına yeterli değildir. Malzeme seçiminden hijyene, haşlama yönteminden kaynatma süresine kadar birçok detaya dikkat etmek gerekir. İşte fasulye konservesi yapmanın 6  püf noktası...

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem
Mayasız Poğaçanın İçi Piştikten Sonra Çiğ Kalırsa Ne Yapmalı?
1 Dilim Ekmek Kaç Pankek Eder?
Mayasız Poğaça Hamuru Yapışkan Olursa Ne Yapmalı?
Pankekin Güzel Olması İçin Ne Yapmalı?
Mayasız Poğaça Çok Kuru Olursa Ne Yapmalı?